Καλώς ήλθατε! Η καλύτερη replica rolex σε αντιγραφα ρολογιών είναι εδώ!

Συναρμολόγηση ρολογιού ρέπλικα

Ορισμένα από τα ρολόγια Rolex έρχονται με το πραγματικό αυτοκόλλητο πράσινο ολόγραμμα το οποίο είναι κολλημένο τέλεια στο πίσω μέρος.
Από το 2012, τα πραγματικά μοντέλα Rolex δεν έρχονται πλέον με ολογράμματα, έτσι δεν θα τα βρείτε και στα πιο πολλά τα μοντέλα μας.

Κάθε διαδικασία συναρμολόγησης των replica αντίγραφων ρολογιών rolex γίνεται με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια, για να εξασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα και ακεραιότητα του ρολογιού.

Οι στεφάνες έχουν σχεδιαστεί και τοποθετηθεί με φορά μονής κατεύθυνσης ή δύο κατευθύνσεων και είναι κατασκευασμένες απο κορυφαίας ποιότητας αμετάβλητο κεραμικό υλικό. Έχουν 100% ίδια κατασκευή όπως και στα γνήσια.

Αχρωματικό κρύσταλλο με μηδενική διάθλαση

Τα ρολόγια μας είναι εξοπλισμένα με αχρωματικό κρύσταλλο ζαφείρι υψηλής καθαρότητας, τα οποία είναι ανθεκτικά στις γρατζουνιές.
Αντιανακλαστική επίστρωση στο εσωτερικό, το ίδιο σχήμα και την ισχύ μεγέθυνσης Cyclops όπως γνήσια.
Κάθε κομμάτι είναι μια κοπή μηχανής, και μια ακριβής προσαρμογή στο περίβλημα ρολόι. Η απόλυτη διαφάνεια παρέχει ένα οπτικά καθαρό πρίσμα.

Τα νέα μας ρολόγια Rolex έχουν ένα πολύ μικρό, σχεδόν ορατό σήμα χαραγμένο με λέιζερ στη θέση 6 του κρυστάλλου. Αυτό βρίσκεται σε επιλεγμένα μοντέλα.

Φωσφορισμός & φινίρισμα

Οι κλώνοι μας έχουν βάρος και αίσθηση ακριβώς το ίδιο με το αρχικό ρολόι. Τα ρολόγια μας μπορεί να είναι κλώνοι αλλά είναι μια τίμια επιλογή για την ποιότητα που έχουν κατασκευαστεί και θα σας συντροφεύσουν για πάρα πολλά χρόνια απροβλημάτιστα.

‘Ολα τα ρέπλικα ρολόγια είναι κατασκευασμένα 1: 1. Ένα γνήσιο ρολόι χρησιμοποιήθηκε ως δείγμα και αποσυναρμολογήθηκε εντελώς για κλωνοποίηση.
Με την τεχνολογία CNC laser έγινε η κοπή για κάθε αντίγραφο με προσέγγιση ακριβώς του χιλιοστού.

Ο φωσφορισμός με την ποιότητα της Super Luminova είναι ο πιο εντυπωσιακός που έχετε δει. Είναι μεγάλης φωτεινότητας και διάρκειας, πραγματικά μια μοναδική ποιοτική λεπτομέρεια που θα κάνει το ρολόϊ σας να ξεχωρίζει.

Αντίγραφα με μοναδική φωταύγεια