Καλώς ορίσατε! Η καλύτερη replica rolex σε αντιγραφή ρολογιών είναι εδώ!

Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές πριν αγοράσετε απο εμάς. Ο κύριος λόγος όμως είναι πως σας παρέχουμε την πιο τίμια συνάρτηση ποιότητας και τιμής. Μπορεί να δείτε πως υπάρχουν ρέπλικα ρολόγια με Ελβετικό μηχανισμό σε τιμή απο 300 έως και 800 ευρώ. Αυτό δεν ισχύει, αφού ο αυθεντικός Ελβετικός μηχανισμός αν κάνετε μόνοι σας μια έρευνα, θα δείτε πως αρχίζει απο 900 ευρώ. Και χωρίς φυσικά την κάσα, μπρασελέ κλπ.

Υπάρχουν βέβαια και ιστοσελίδες που προσφέρουν όπως λένε αυτοί, Ελβετικό μηχανισμό με κόστος πάνω απο 1.000 ευρώ. Τότε γιατί να μην πάρει κάποιος ένα αυθεντικό Rolex μεταχειρισμένο; Η μεταπωλητική αξία των ρέπλικα άλλωστε είναι χαμηλή και δεν αξίζει μια τέτοια επένδυση. Ξανασκεφτείτε το.

Εαν το ρολόϊ σας έχει σημάδια στην κάσα και τον μπρασελέ βρωμίας, με ένα πανί βρεγμένο ή και καθαρό νερό με σαπούνι, καθαρίστε το προσεκτικά στα σημεία που θέλετε. Συνιστούμε μια απαλή οδοντόβουρτσα έτσι ώστε να μπορέσετε να καθαρίσετε και τα πιο απρόσιτα και δύσκολα σημεία, πχ ανάμεσα στις ενώσεις του μπρασελέ.

Μείνετε μακριά απο ισχυρά μαγνητικά πεδία. ‘Ενας μαγνήτης απο ένα πχ ηχείο θα μπορούσε να αποσυντονίσει τον μηχανισμό ο οποίος έχει ρυθμισεί σε κλίμακα nm για την ακριβή λειτουργία του. Αυτό ισχύει για όλα τα ρολόγια, όχι μόνο για τα αντίγραφα.

Αποφύγετε τις μεγάλες δονήσεις. Αν έχετε χόμπι που απαιτούν μεγάλη ένταση καλό είναι να αποφεύγετε να το φοράτε εκεί.

Αποφύγετε τις ακραίες θερμοκρασίες. Μεγάλο ψύχος ή υπερβολικός καύσωνας, μπορεί αρθροιστικά να συμβάλλουν στην μη ομαλή λειτουργία του ρολογιού.

Το ρολόϊ θα πρέπει να το φοράτε σε εύλογα χρονικά διαστήματα. Είναι μύθος πως αν δεν το φοράτε τότε δεν παθαίνει τίποτα. Και αυτό γιατί με την ακινησία τα λιπαντικά μέσα στον μηχανισμό στερεοποιούνται και μετά μπορεί να παρουσιαστούν δυσλειτουργίες.

Μετά απο 5 περίπου χρόνια καλό θα ήταν να κάνετε ένα σέρβις στο ρολόϊ, κυρίως όταν παρουσιάζει αποκλίσεις στην λειτουργία. Τα μηχανικά μέρη του ρολογιού προφανώς χρειάζονται καθαρισμό και λίπανση, και ίσως και κάποιες ρυθμίσεις για την σωστή του λειτουργία.

Φυσικά όχι, όμως αν δεν το φοράτε να θυμάστε πως χωρίς κίνηση το ρολόϊ κάποια στιγμή θα σταματήσει. Τότε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ξαναβάλετε στην ώρα και την ημερομηνία του. Τόσο απλά.

Τα αντίγραφα ρολόγια μας είναι αυτόματα και δουλεύουν με την κίνηση του χεριού. Αν δεν το φοράτε, μετά απο κάποιες μέρες θα σταματήσει.

‘Εχουμε Zero Log Policy. Καμμία συναλλαγή δεν παραμένει αποθηκευμένη και κανένα στοιχείο που σχετίζεται με αυτήν. ‘Ολα τα δεδομένα δεν καταγράφονται πουθενά, έτσι έχετε την απόλυτη διαφύλαξη και προφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων και συναλλαγών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Load More

Call Now Button