Καλώς ήλθατε! Η καλύτερη replica rolex σε αντιγραφα ρολογιών είναι εδώ!

Ναι, είμαστε μάλιστα οι πιο γρήγοροι σε αυτό! Σε όποιο σημείο και πόλη και αν είστε, μπορούμε να σας το στείλουμε με αντικαταβολή και να το λάβετε μέσα σε 48 ώρες!

Φυσικά! ‘Ομως θα πρέπει να μας το γράψετε στην παραγγελία στη φόρμα “σημειώσεις” έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε αυτή τη δυνατότητα!

Μετα από πολύ χρήση ή έντονη χρήση, το ατσάλινο μέρος της λάμας μπορεί να χάσει την κυρτότητα του. Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία πως μπορείτε μόνοι σας σε λίγα δευτερόλεπτα να το επαναφέτε πάλι.

Πειραματιστείτε και βρείτε το ιδανικό σημείο όπου το κούμπωμα δεν θα είναι πολύ σφιχτό αλλά ούτε θα είναι χαλαρό και θα ανοίγει αμέσως. Πρόκειται για μια απόλυτη φυσιολογική κατάσταση που παθαίνουν τα κουμπώματα αν ασκούμε μεγάλη πίεση ή απλά έχουν χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Η επαναφορά διαρκεί πολλά χρόνια ανάλογα τη χρήση.

Σε κάθε νέα τέτοια περίπτωση, κάνετε πάλι όπως φαίνεται στην εικόνα.

Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές πριν αγοράσετε απο εμάς. Ο κύριος λόγος όμως είναι πως σας παρέχουμε την πιο τίμια συνάρτηση ποιότητας και τιμής. Μπορεί να δείτε πως υπάρχουν ρέπλικα ρολόγια με Ελβετικό μηχανισμό σε τιμή απο 300 έως και 800 ευρώ. Αυτό δεν ισχύει, αφού ο αυθεντικός Ελβετικός μηχανισμός αν κάνετε μόνοι σας μια έρευνα, θα δείτε πως αρχίζει απο 900 ευρώ. Και χωρίς φυσικά την κάσα, μπρασελέ κλπ.

Υπάρχουν βέβαια και ιστοσελίδες που προσφέρουν όπως λένε αυτοί, Ελβετικό μηχανισμό με κόστος πάνω απο 1.000 ευρώ. Τότε γιατί να μην πάρει κάποιος ένα αυθεντικό Rolex μεταχειρισμένο; Η μεταπωλητική αξία των ρέπλικα άλλωστε είναι χαμηλή και δεν αξίζει μια τέτοια επένδυση. Ξανασκεφτείτε το.

Εαν το ρολόϊ σας έχει σημάδια στην κάσα και τον μπρασελέ βρωμίας, με ένα πανί βρεγμένο ή και καθαρό νερό με σαπούνι, καθαρίστε το προσεκτικά στα σημεία που θέλετε. Συνιστούμε μια απαλή οδοντόβουρτσα έτσι ώστε να μπορέσετε να καθαρίσετε και τα πιο απρόσιτα και δύσκολα σημεία, πχ ανάμεσα στις ενώσεις του μπρασελέ.

Ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά τα παρακάτω είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για την μακρόχρονη και απρόσκοπτη λειτουργία του ρολογιού σας.

Μείνετε μακριά απο ισχυρά μαγνητικά πεδία. ‘Ενας μαγνήτης απο ένα πχ ηχείο θα μπορούσε να αποσυντονίσει τον μηχανισμό ο οποίος έχει ρυθμισεί σε κλίμακα nm για την ακριβή λειτουργία του. Αυτό ισχύει για όλα τα ρολόγια, όχι μόνο για τα αντίγραφα.

Αποφύγετε τις μεγάλες δονήσεις. Αν έχετε χόμπι που απαιτούν μεγάλη ένταση καλό είναι να αποφεύγετε να το φοράτε εκεί.

Αποφύγετε τις ακραίες θερμοκρασίες. Μεγάλο ψύχος ή υπερβολικός καύσωνας, μπορεί αρθροιστικά να συμβάλλουν στην μη ομαλή λειτουργία του ρολογιού.

Επίσης αποφύγετε τοξικές ή χημικές ουσίες και υγρά όπως πχ νερό με μεγάλη πίεση. Κανένα ρολόϊ δεν είναι απόλυτα θωρακισμένο, θα πρέπει να μεριμνείτε για τη σωστή συντήρηση του και την αποφυγή σε αντίξοες συνθήκες όπως αναγράφονται παραπάνω.

Το ρολόϊ θα πρέπει να το φοράτε σε εύλογα χρονικά διαστήματα. Είναι μύθος πως αν δεν το φοράτε τότε δεν παθαίνει τίποτα. Και αυτό γιατί με την ακινησία τα λιπαντικά μέσα στον μηχανισμό στερεοποιούνται και μετά μπορεί να παρουσιαστούν δυσλειτουργίες.

Μετά απο 5 περίπου χρόνια καλό θα ήταν να κάνετε ένα σέρβις στο ρολόϊ, κυρίως όταν παρουσιάζει αποκλίσεις στην λειτουργία. Τα μηχανικά μέρη του ρολογιού προφανώς χρειάζονται καθαρισμό και λίπανση, και ίσως και κάποιες ρυθμίσεις για την σωστή του λειτουργία.

Σε κάθε πρόβλημα που θα σας παρουσιαστεί μπορούμε να αναλάβουμε να το επισκευάσουμε.

Δεν δίνεται όμως καμμία γραπτή εγγύηση καθώς τα ρολόγια είναι προϊόντα αντιγραφής-απομίμησης και ως εκ τούτου επειδή δεν είμαστε ούτε αντιπρόσωποι ή κατασκευαστές δεν μπορούμε να δώσουμε κάποιο τέτοιο παραστατικό.

Φυσικά όχι, όμως αν δεν το φοράτε να θυμάστε πως χωρίς κίνηση το ρολόϊ κάποια στιγμή θα σταματήσει. Τότε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ξαναβάλετε στην ώρα και την ημερομηνία του. Τόσο απλά.

Τα αντίγραφα ρολόγια μας είναι αυτόματα και δουλεύουν με την κίνηση του χεριού. Αν δεν το φοράτε, μετά απο κάποιες μέρες θα σταματήσει.

Επίσης αν το έχετε για αρκετό καιρό αφόρετο, ενδέχεται να θέλει κούρδισμα άπαξ αλλά και μερικές δυνατές κινήσεις για να αρχίσει το balance να περιστρέφεται και να δίνει κίνηση στον μηχανισμό.

‘Εχουμε Zero Log Policy. Καμμία συναλλαγή δεν παραμένει αποθηκευμένη και κανένα στοιχείο που σχετίζεται με αυτήν. ‘Ολα τα δεδομένα δεν καταγράφονται πουθενά, έτσι έχετε την απόλυτη διαφύλαξη και προφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων και συναλλαγών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Σημαίνει πως είναι ανθεκτικά σε σταγόνες νερού αλλά δεν συνιστάται για καλύμπι ή νερό με πίεση. Επίσης να αποφεύγετε υδρατμούς σε κλειστό νερό καθώς και ζεστό ή καυτό νερό.