Καλώς ήλθατε! Η καλύτερη replica rolex σε αντιγραφα ρολογιών είναι εδώ!

Αγορές από απόσταση

Να είστε πάντα επιφυλακτικοί όταν αγοράζετε αντικείμενα και προπληρώνετε γι αυτά. Η αγορά με πιστωτική κάρτα είναι τεράστιος κίνδυνος τόσο για τα προσωπικά σας δεδομένα, όσο και για την οικονομική σας ασφάλεια. Με τη μέθοδο honey pot πιθανόν θα αντλήσουν χρήματα από την κάρτα σας και δεν θα παραλάβετε το αντικείμενο ίσως ποτέ!

Οι τράπεζες πλέον έχουν προχωρήσει σε ταυτοποίηση συναλλαγών 2 παραγόντων, αφού πλέον έρχεται και μήνυμα στο κινητό σας για κάθε απομακρυσμένη συναλλαγή. ‘Όμως ο κίνδυνος πάντα δεν παύει να υπάρχει. Αν κάποια ιστοσελίδα άγνωστη, σας ζητήσει την πιστωτική σας κάρτα και το pin της που είναι στο πίσω μέρος γραμμένο σαν τριψήφιο νούμερο, βεβαιωθείτε πως έχετε να κάνετε με έμπιστη ιστοσελίδα που έχει όλες τις δικλείδες ασφαλείες που εσείς χρειάζεστε για να κάνετε τη συναλλαγή.

Η πιο ασφαλής μέθοδος πληρωμής είναι η αντικαταβολή, έτσι δεν χρειάζεται να δώσετε τραπεζικά στοιχεία κλπ και εξαλείφεται ο κίνδυνος.

Συντάκτης , πριν από

Αγοράζοντας μεταχειρισμένο αυθεντικό ρολόϊ

Στην αναζήτηση για ένα μεταχειρισμένο αυθεντικό ρολόϊ πχ rolex, θα προσέξετε μερικές αγγελίες ή προσφορές που φαίνονται απίστευτες ευκαιρίες για να είναι αληθινές. Σε κάθε τέτοια περίπτωση πρέπει να είστε τρομερά προσεκτικοί.

Κατά καιρούς έχουν εντοπιστεί επιτήδειοι που με διάφορα τεχνάσματα θα προσπαθήσουν να σας πουλήσουν ένα ρολόϊ που είναι ρέπλικα και όχι αυθεντικό. ‘Ισως σας το παρουσιάσουν με συσκευασία και δήθεν χαρτιά, που όμως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Μόλις δουν πως έχετε ενδιαφέρον θα ρίξουν και άλλο την τιμή, κάνοντας την προσφορά τους ακόμα πιο δελεαστική.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση, πρέπει απαραίτητα να ελέγξετε πριν αγοράσετε το ρολόϊ σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, στο τεχνικό του τμήμα. Εκτός από τον οπτικό έλεγχο που μπορεί να ξεγελάσει, πρέπει να γίνει και τεχνικός έλεγχος για να βεβαιωθείτε πως φοράει τον αυθεντικό μηχανισμό και όχι κάτι άλλο. Η μεγαλύτερη αξία ενός ρολογιού είναι ο μηχανισμός του. Αν λοιπόν ο πωλητής συμφωνήσει σε αυτό και λάβετε επίσημη απάντηση πως το ρολόϊ είναι πράγματα αυθεντικό και δεν έχει τεχνικά προβλήματα, τότε δεν έχετε κανένα λόγο να έχετε ενδοιασμό.

Συντάκτης , πριν από

Τι αντιγραφή ρέπλικα να διαλέξετε & απο πού;

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα ρολόι ρεπλίκα θα πρέπει να κάνετε μια μικρή έστω και τυπική έρευνα. Eρωτήσεις για να ρωτήσετε τον εαυτό σας όσον αφορά τα replica rolex ρολόγια είναι ως εξής.

Τι είδους ρολόι ρεπλίκα ψάχνετε και ποιος ιστότοπος πωλεί τα πιο αυθεντικά αντίγραφα που αναζητάτε; Θα πρέπει επίσης να έχετε μια ιδέα για το τι τιμή είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για ένα knockoff, η τιμή που κυμαίνεται για ένα υψηλής ποιότητας ρολόι ρεπλίκα είναι από 150.00 –  600.00 ευρώ, που είναι πολύ χαμηλότερη από την τιμή ενός αρχικού αυθεντικού ρολογιού.

Προσέξτε τι σας τάζουν και τι σας στέλνουν. Αν η replica rolex που διαφημίζει μια ιστοσελίδα είναι με μηχανισμό τύπου 3135, αν σας δίνουν 5 ή και 10 χρόνια εγγύηση, αν σας λένε πως το αντίγραφο ρολογιού αντέχει στα 100 μέτρα βάθος στη θάλασσα, είναι προφανές πως κάνουν ό,τι μπορούν και χρησιμοποιούν ό,τι ψέμματα μπορούν για να σας πείσουν να αγοράσετε το αντίγραφο ρολεξ τους. Φυσικά όλες αυτές οι υποσχέσεις που σας δίνουν θα καταλάβετε αργά ή γρήγορα πως ήταν απάτη.

Το ρολόι ρεπλίκα που θα επιλέξετε θα πρέπει να αντικατοπτρίζει το στυλ σας. Πρέπει να είναι λειτουργικό και κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, αλλά να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πραγματικό. Κάντε την έρευνά σας όταν ψάχνετε για μια αξιόπιστη εταιρεία, μην φοβάστε να κοιτάξετε, να ρωτήσετε και να συγκρίνετε.

Όταν ψάχνετε για μια αξιόπιστη εταιρεία μην ξεχάσετε να πάρετε τις πληροφορίες σχετικά με εγγυήσεις. Η εγγύηση πρέπει να καλύπτει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να έχετε μια ιδέα σχετικά με τη λειτουργία και την ποιότητα του ρολογιού.

Ελέγξτε τι βρίσκεται πίσω από την εταιρεία και δείτε τα σχόλια και τα παράπονα των πελατών. καθώς και τα θετικά σχόλια. Αν ένας ιστότοπος φαίνεται να είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός, τότε οι πιθανότητες να είναι μια απάτη ή να πουλά χαμηλής ποιότητας είναι μεγάλες.

Πριν να ξοδέψετε τα  χρήματά σας αγοράζοντας ένα από αυτά τα αντίγραφα έχετε κάθε δικαίωμα να διερευνήσετε την επιχείρηση και να βεβαιωθείτε ότι έχει καθαρό ιστορικό και χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας και θα διαθέτει αντίγραφα ασφαλείας στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Βεβαιωθείτε πως οι θετικές αξιολογήσεις είναι αληθινές και όχι φτιαχτές απο την ίδια την εταιρεία που πουλά τα replica για να παραπλανήσει τον κόσμο.

Συντάκτης , πριν από